Szállás Skócia fővárosában, Edinburgh-ban

Edinburgh

Ha a fővárosban szeretnél szállást foglalni, érdemes alaposan körbenézni az interneten az ajánlatok között.

Edinburgh jó választás, ha minél több nevezetességet akarunk megcsodálni a skót földön belül. Ha itt választunk szállást, akkor mindenképpen érdemes megtekinteni a Holyroodhouse-palotát, amely általában a hivatalos rendezvényeknek ad helyszínt. Érdekes lehet még és biztosan lenyűgöző programlehetőséget nyújt a Royal Botanic Garden nevű botanikus kert, aztán ott van még a Scottish National Gallery a művelődni vágyóknak és persze kihagyhatatlan a St Giles’ Chatedral.

Edinburgh-ban a szállásfoglalás általában bökkenőmentes, bármilyen típusról legyen is szó. Azonban, ha a nyaralásra fordított összeg nagy részét nem a szállásra akarod elkölteni, akkor érdemes nem pont a központban lévő szállodákat, apartmanokat megcélozni.

Edinburgh

Éppen úgy, mint minden más városban, itt is minél kijjebb esik egy szálloda a központtól, annál olcsóbban lehet lefoglalni.

Vannak persze alternatív lehetőségek is. Az interneten fellelhető számos olyan portál, ahol az emberek szállást kínálhatnak fel külföldiek számára jóval alacsonyabb költségért vagy azért cserébe, hogy legközelebb majd ő szállhasson meg nálad ingyen.

Aki ódzkodik attól, hogy idegeneknél szálljon meg, diákszállókat is választhat. Egyébként ki kell, hogy jelentsem, hogy nem a szállás lesz a legnagyobb költség, ha ide tervezed a nyaralást. A szállodák átlagáron vannak, az étel, az ital és a belépőjegy árak azonban igen csak magasak.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*